Om oss

Hair Istanbul är ett företag som är specialiserade på hårtransplantationer och plastikkirurgi i Istanbul. Företaget bedriver sin verksamhet i samarbete med en högkvalitativ klinik  i Istanbul. Kostnaderna är betydlig lägre än vad de är i Sverige med hög kvalitet . Därför har allt fler kunder i Sverige visat intresse för våra tjänster.

halim-148x150

Jag heter Halim och jag började intressera mig för hårtransplantationer när jag själv började tappa hår. Jag undersökte flera  olika kliniker och gjorde en hårtransplantation 2010. Sedan dess har många av mina vänner åkt  med mig. Efter många förfrågningar och stort intresse startade jag Svea Klinik AB 2014. Eftersom jag bott i Istanbul har jag besökt de flesta hårtransplantationsklinikerna i Istanbul. Vi jobbar bara med seriösa aktörer som vill ha ett långsiktigt samarbete och som bryr sig om sina kunder. Eftersom det finns ungefär 100 olika hårtransplantationskliniker i Istanbul har vi valt att enbart arbeta med de bästa.

Om du vill göra en hårtransplantation eller plastikkirurgi är du välkommen att besöka oss i Uppsala. Vi är även regelbundet i Stockholm. Vi gör en snabb bedömning om priset för den service som kunderna vill få i samråd med läkare i Turkiet. Om kunderna visar intresse för att gå vidare i processen, ordnar vi flygresan till och från Istanbul, samt bokar hotellrum åt kunderna och operationstillfälle på sjukhuset.

Nordic Hair

Vi ger dig stöd under hela resan och processen
När man ska göra en hårtransplantation har man många frågor. Vi har flerspråkiga i personalen och kan erbjuda information på olika språk och framförallt är vi experter på hårtransplantioner.  Glöm inte att vi är med under hela resan och behandlingsprocessen. Vi har personal som är kunniga på flera språk och vi är med dig under hela resan.

Läkaren är med under hela operationen
Vi har läkare som är på plats under hela operationen och som är operativ under ingreppet. Vi har som krav att det finns en läkare som ansvarar under ditt ingrepp. Givetvis får du träffa läkaren som ska utföra operationen i samband med operationen. Om du är tveksam och ångrar dig kan du ställa in operationen och då betalar du bara för flyg och hotell. Du får alltid en skriftlig garanti. För oss är det absolut viktigt att du som kund är nöjd och känner förtroende för läkaren och kliniken.

 


 

Sjukhuset – specialister på hårtransplantationer

Kliniken som vi anlitar var ett av de första sjukhus i Europa som jobbade med hårtransplantationer. Själva sjukhuset är känt för plastkirurgi i hela Turkiet och har utfört mängder av hårtransplantationer och är kända för ett naturligt utseende och kunna operara mer graft eftersom de använder 2 operationsteam. Sjuksköterskorna som jobbar med detta har minst tre års erfarenhet men majoriteten av personalen har mer än åtta års erfarenhet inom hårtransplantation. De jobbade först med FUT-METODEN och sedan successivt bytt till FUE-metoden. Många kändisar i Turkiet har genomfört transplantationer på just detta sjukhus. Själva sjukhuset har 15 års erfarenhet och jobbar enbart med operationer inom plastikkirurgi. Tack vare personalen och deras goda kunskaper, kan de ta de mer transplantat per tillfälle jämfört med andra sjukhus.

afrohår

Specialister på afrikanskt hår
Vi har ett team som är specialiserade på afrikanskt hår. Afrohår skiljer sig inte bara genom att håret är mer krulligt utan även hårsäcken. Det innebär att det ställs högre krav på operationsteamet.

 

 

Sjukhuset

 

 

Dr Merdan Celik

Dr Merdan Celik
Dr Merdan Celik blev specialist inom medicinsk estetik 2004. Han har jobbat från detta datum tills idag och specialiserat sig inom FUE hårtransplantationer.  Han är med under operationen och i hans operationsteam har han två  erfarna   sjuksköterskor.  Han har själv gjort en Hårtransplantation för 4 år sen.. Alla som ska göra en hårtransplantation träffar honom först och tillsammans bestämmer ni och planerar hur håret ska se ut – alternativt lämnar du över till honom att göra sin bästa.

Mega session

Operationer som tar över nio timmar kallar man för “Mega session-operation”. Den största skillnaden med dessa operationer är att man tar minst 4500 till 6000 transplantat på 12 timmar och det är två grupper med ca 4 – 6 sjuksköterskor som jobbar. Det tar mycket tid och extrapersonal, vilket är anledningen till att inte många många kliniker har möjlighet att jobba med mega session. En motsvarande operation i Sverige tar minst 12 månader och drygt 200.000 kr.

 

 

 

Boka